Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

 Η αποστολή-παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1) Με courier. Σταθερή χρέωση 3€ για ολόκληρη την Ελλάδα.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Σε ορισμένες δύσβατες ή απομακρυσμένες περιοχές (δυσπρόσιτες) απαιτείται έξτρα χρέωση 2 ευρώ (Με Φ.Π.Α.) για παράδοση στον τελικό προορισμό. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση από το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

2) Παραλαβή από το κατάστημα μας.
Η παραγγελία σας θα πρέπει να παραληφθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραλαβής σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.

Το κόστος αποστολής σε όλες τις περιπτώσεις (εξαιρουμένης της παραλαβής από σημείο εξυπηρέτησης), επιβαρύνει τον παραλήπτη και ορίζεται στην παραγγελία σας.

  • Η αποστολή με δικής σας επιλογής εταιρεία courier είναι δυνατή ΜΟΝΟ εάν τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς, αφού συμβατικά δεν συνεργαζόμαστε με την εταιρεία αυτή.